زندگی رنگی | نوروبیون بزنیم یا خیر؟ این سوالی است که در ذهن بسیاری از مردم وجود دارد و از آنجایی که به محض بیحال شدن و احساس خستگی به سرعت تزیق نوروبیون تجویز می شود این سوال هم پررنگ تر شده است.
واقعیت این است که تابه امروز شایعات زیادی را نسبت به عوارض و خطرناک بودن این آمپول شنیده و به گوش مان رسیده است اما این شایعات حقیقت دارد آیا مصرف این امپول خطرناک است؟
ابتدا تصور و باور غلطی که شایع و عموم مردم نسبت به این آمپول دارند این است که این آمپول جهت رفع خستگی و افزایش قوای جسمانی بدن موثر و پرکاربرد است ولی حقیقت داستان این است که این آمپول تنها برای گروهی از افراد موثر می باشد که کمبود ویتامین گروه ب داشته یا دچار کم خونی شدید یا دچار مشکلات خونی از قبیل مشکلات سلول های اعصبی خونی و...هستن فایده و کاربرد دارد و برای دیگر گروه ها که مشکلات خونی و کمبود ویتامین گروه ب ندارند هیچ گونه تائثیری ندارد و افزایش بیش از حد مجاز وغیر قابل جذب از طریق ادار دفع خواهد شد.
و صرفا تائثیر روانی مصرف این آمپول می باشد که در فرد ایجاد حس سرحالی و رفع خستگی را میدهد
اما برسیم بر سرموضع عوارض این واکسن که آیا این شایعات حقیقت داشته اند یا نه؟
در اینجا من فقط یکی از اجزای تشکیل دهند امپول نوروبین رو تحلیل کرده و اینکه چه عارضه ای را در بدن ایجاد می کند را توضیح میدهم.
زمانی که افرادی که دچار کمبود ویتامین های گروه ب نیستن از آمپول نوروبیون مصرف می کنن باعث افزایش سطح ویتامین ب۱۲ در سطح خون و گوارش در بدن می شوند مسئولیت جذب ویتامین ب۱۲ در بدن در اختیار کبد و مغز استخان می باشد. باوجودی که هرزمان مقدار ویتامین ب۱۲ در بدن افزایش یابد سطح و مقدار قابل توجه ای از اون از طریق ادرار دفع می شود همانطور مقدار قابل توجه ای بخاطر گیرنده چند لیگاند مگالین باعث جذب مجدد می شود و کبد و مغز استخوان به صورت مکانیزه اتوماتیک دریافت و ذخیره کرده.
(این ویتامین یک ویتامین محلول در اب است.)
کبد نیز باز جذب و باز تولید را نیز انجام میدهد از این رو مصرف بدون نیاز آمپول نوروبیون و مصرف بیش از اندازه اون باعث افزایش سطح ویتامین ب۱۲ در بدن می شود که باعث بروز سمیت و این دسته از عوارض می شود.
1_مشکلات کلیوی
2_پوکی استخوان
3_اسهال خفیف،گذرا
4_ پلی سیتمی ورا
5_ترومبوز عروق محیطی، خارش
6_اگزانتما گذرا
7_نارسایی احتقان قلب در مراحل اولیه
پس خواشمند هستم که یک بدون مشورت با پزشک و بدون تشخیص دوز تشخیصی توسط پزشک از زدن آمپول نوروبیون پرهیز کرده.
بدون نیاز و کمبود ویتامین های گروه ب از مصرف خودسرانه آمپول نوروبیون پرهیز کرده.